Изскочи отгоре! Уловете повече риба

halco

Хвани повече риба на попъри

Уловете повече риба на Halco Poppers и се пристрастете към тази вълнуваща, но проста форма на риболов. Изборът на правилния размер Halco Roosta Popper е много важен при насочване към определен вид. Halco Roosta Poppers варират от 45 мм в размер, подходящ за Bream and Whiting, чак до Halco Roosta Haymakers 195 с 5XX тройни, за да се насочат към големите GT и скумриите.

Цветът на примамки отстъпва на заден план, но също така е важно да се уверите, че използвате правилните техники за кастинг и извличане .

В това видео Mike Roennfeldt ви превежда през ефективни техники, използвани при насочване към тираните на горната вода, за да можете да уловите повече риба на халко попъри.

Статията е публикувана на българси първо на сайта halcotackle.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Madeyes 7-инчова мека пластмаса

Как да ловите с меки пластмасови примамки Madeye   Мика Адамс (Adventure Angler) се присъедини към Halco за една седмица интензивни риболовни действия. Екипът изследва редица уникални места за риболов из островите Абролхос, тествайки новата ни гама от мека пластмаса Halco Madeyes. След огромен успех в риболовния турнир на островите […]
Madeyes 7-инчова мека пластмаса