Избор на цветове на примамки

halco

Изборът на цветове на примамки е едно от най-важните решения, които всеки рибар трябва да вземе. Известно е, че риболовците сменят цветовете отново и отново и отново, докато не намерят нещо, което работи в специфичните условия, в които се намират. Наличието на набор от примамки в уникални цветови комбинации гарантира, че екипировката ви ще покрие редица риболовни среди. Halco развиват цветовата си гама ежегодно и винаги се появяват нови комбинации или техники за боядисване и оцветяване. Това видео говори за избора на примамен цвят, който работи.

Цветът Liquid Lime H81 е проектиран от Тим Картър и е разработен да процъфтява в мръсна и обезцветена вода. Това е примамка с висок контраст за тропически води, а също така произвежда светкавица от хромирания корем за хищници, седнали във водния стълб. Червената брадичка действа и като спусък за удар.

Моделите Liquid Lime също имат невероятно уникална функция – той е проектиран да кърви. Това означава, че колкото по-стара е примамката, толкова по-добре става! Разгледайте видеото за повече информация. Влезте в канала на Халко в Youtube канал, за да разгледате още видеоклипове като този!

Ако имате нужда от помощ при избора на цветове на примамки, изпратете ни съобщение и ние ще се свържем с вас с нашите най-добри препоръки!

Статията е публикувана на българси първо на сайта halcotackle.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Whiptail Jig в действие с Al McGlashan

  В това видео момчетата демонстрират как да използват Whiptail Jig, а също така доказват колко ефективно е в действителност. Whiptail Jig е джиг с оловна глава и опашка, в стил бактейл. Версията разполага със задна част допълнителна опашка и кука. Това е монтирано на многожилна жица за трайност. Стъклената […]