Предтурнир на островите Абролхос

halco

Островите Абролхос в Западна Австралия са на 60 километра западно от Джералдтън. Разположена в потока на топлото, течащо на юг течение на Лиувин в Западна Австралия, морската среда, заобикаляща Abrolhos, гарантира невероятно риболовно изживяване.

Докато риболовният турнир на островите Halco Abrolhos за 2016 г. официално е в разгара си (средата на март 2016 г.) и с репутацията на момчетата Halco на линия, те се свиват до сериозен риболов. Въпреки че очакваме с нетърпение актуалната им актуализация, искаме да споделим с вас някои от акцентите преди турнира.

Насочвайки се към островите Абролхос седмица по-рано за част от действието, Джейдън Уайлдър (дизайнер от мека пластмаса Madeyes) предлага известна представа за екстремните условия на риболов, които е срещал на Коралското крайбрежие на Западна Австралия.

Ден 1 на водата започна да лови дълбоко. Избрахме да използваме скариди за гребло Madeyes в 5 ″ слоеве с редица OctoSkirts, за да примами всички видове наблизо. Тази комбинация донесе удоволствие, като Джъстин за нула време приземи приятен Император и пъстърва. Скоро акулите ни намериха, придвижвайки се и правейки хаос, така че се преместихме в плитчините. Греблите и гребните пръчки бяха избраното оръжие тук.

„След като загубих голям Baldie на лодката, защото не използвах мрежа, реших да използвам по-тежка екипировка. ПРАВИЛЕН ИЗБОР, тъй като това чудовище се появи и ми даде ад на 30lb съоръжения. "

* Забележка за самоизчистената леща, когато правите снимки на PB риба – Jadon Wilder. Този звяр беше освободен щастливо след бърза снимка.

Coral Trout и Spangled Emperor бяха изобилни по плитчините, но скоро беше време да продължим. Намерихме бучка с дълбочина около 15 м и теглене на няколко скариди. Бен се закачи бързо на Sand Snapper (Painted Sweetlip) навреме за снимка и пускане. Snapper, Trout и Sweetlip не можаха да устоят на нашите супер разтегливи Madeyes. Новият розов флуоро цвят беше неудържим. Джиг-джиг-пауза … джиг-джиг-камшик!

Последният ден не устояхме да се върнем дълбоко, този път към южната част на островите Абролхос. Вятърът и течението със сигурност не си сътрудничеха и създадоха труден риболов. Отстрани метеорологичните фактори, този регион се оказа изобилен в живота на рибите. Джейдън успя да намери почивка между вятъра и акулите и се закачи на хубав Dhufish, а Бен намери жив Балдачин Гропер.

Като цяло това беше супер успешна сесия за подгряване преди турнира в Abrolhos. Новите скариди за гребло Madeyes бяха абсолютно динамит за огромна гама от видове, а OctoSkirt беше ударно ефективно допълнение към джигите. Ние сме уверени в новата цветова гама и можем да гарантираме, че новата гама Halco Madeyes отразява нашия дух на висококачествен и ефективен продукт.

Статията е публикувана на българси първо на сайта halcotackle.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изскочи отгоре! Уловете повече риба

Хвани повече риба на попъри Уловете повече риба на Halco Poppers и се пристрастете към тази вълнуваща, но проста форма на риболов. Изборът на правилния размер Halco Roosta Popper е много важен при насочване към определен вид. Halco Roosta Poppers варират от 45 мм в размер, подходящ за Bream and […]