Най-добър аксесоар за риболов – клещи за халки

halco

Изящното изкуство на смяната на тройки

Клещите Halco Fish Ring са това, което ежедневно се използва от персонала на Halco във фабриката. За да видите как работят толкова добре, вижте видеото . Тези клещи за халки  бяха най-добрия аксесоар на изложението AFTA 2013 .

Като компания с над 60 години производство на изкуствени примамки, Halco Tackle поставя милиони халки на примамки всяка година. Всеки сменял тройки на воблер, знае, че това не е лесна задача.

Но благодарение на клещите на Халко за халки, смяната на тройки се превръща в изящно изкуство, разработено и усъвършенствано от емблематичната австралийска компания за примамки.

След години, тайна излиза от склада. Вече всеки  риболовец, може да закупи най-добрите клещи за халки, използвани за бързи смени на тройки и халки.

Проверихме къде в България може да закупим въпросните клещи. Оказа се, че магазините, в които има наличности, не са много. В момента на проверката установихме, че налични Риболовни Клещи за халки HALCO има в риболовен магазин ribata.eu. Поръчахме ги онлайн от същия магазин, на промоционална цена от този линк.

Пристигнаха на следващия ден. Клещите Halco Fish Ring са изработени от закалена стомана за инструменти и специално проектирани не просто да разтварят халки. А внимателно да отварят и да осигуряват здраво захващане на халката, докато я въртят върху примамката или куката, без да има деформации, което е толкова често срещано при почти всички други дизайни на клещи.

Клещите за халки на Halco са проектирани да работят от малките # 2 халки (модели Scorpion 35) чак до големите халки # 7XX, използвани на Roosta 195 Haymaker . Тези клещи са достатъчно гъвкави, за да могат да се използват и на всякакъв друг тип халки или пръстени.

Ако тепърва ще пробвате клещи за халки, струва си да опитате. Много рибари, които през целия си живот използват традиционни клещи с пръстеновидни пръстени, сега предпочитат да използват клещите на Халко. Те няма да повредят или опънат вашите халки. Това означава, че здравината на вашите примамки ще бъде подобрено и шансовете за загуба на рибата на живота поради отваряне на халка са намалени!

Статията е публикувана на българси първо на сайта halcotackle.eu

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

HALCO има ново лого и нов уебсайт!

Австралийският гигант в производството на изкуствени примамки – HALCO, вече е с ново лого и нов уебсайт! С голямо удоволствие Ви информираме за новото лого и новия официялен уебсайт на Халко. Новият уебсайт включва много нови функции, информация, връзки и други екстри. Въпреки че „старият“ уебсайт работеше добре в продължение […]
HALCO има ново лого и нов уебсайт!